Keliber Facebookissa

Litiumkarbonaatti

Litiumkarbonaattia käytetään erilaisissa käyttökohteissa kuten mm. akuissa, keramiikassa ja emaleissa, lämmönkestävissä laseissa, voiteluaineissa, alumiinin valmistuksessa ja ilmastointikemikaaleissa.

Keliber tarjoaa tulevaisuudessa erittäin puhdasta litiumkarbonaattia (Li₂CO₃ min. 99,5 %) erityisesti voimakkaasti kasvavien litiumakkumarkkinoiden tarpeisiin. Yhtiön akkulaadun litiumkarbonaattia voidaan käyttää kannettavan elektroniikan, sähkötyökalujen, sähköistyvän liikkumisen (sähkö- ja hybridiautot, sähköpyörät) ja energian varastointiin tarkoitettujen akkujen valmistuksessa.

Keliber on toteuttanut useita tutkimus- ja kehitysohjelmia, joiden aikana on valmistettu litiumkarbonaattia. Läntän spodumeenipegmatiittimalmin koetuotanto-ohjelman aikana 2015–2016 tuotettujen litiumkarbonaattierien puhtaus vaihteli välillä 99,67–99,91 %.

Tiedustelut ja lisätiedot

Onko sinulla kysyttävää? Haluatko puhua asiantuntijallemme? Ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme tai lähetä yhteydenottopyyntösi täyttämällä alla oleva lomake. Asiantuntijamme ottaa sinuun mielellään yhteyttä.

Antamasi tiedot tallennetaan turvallisesti järjestelmäämme, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Tietoja ei käytetä muuhun kuin ilmoitettuun tarkoitukseen.

Keliber Oy litiumkarbonaattituotteet

Neuvonantaja
Markus G. Spiess
+49 172 210 6290
Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

Yhteydenottopyynnöt