Vastuullisuuskatsaus 2018–06/2019

Vastuullisuuskatsaus on Keliberin ensimmäinen yritysvastuun kokonaisuutta luotaava katsaus. Katsaus kattaa vastuullisuustyömme vuodelta 2018 ja vuoden 2019 ensimmäiseltä puoliskolta sekä esittelee vastuullisuusohjelmamme. Pidempi raportointikausi on valittu siksi, että Keliberin toiminta on vielä suurelta osin suunnitteluvaiheessa. Tavallista pidempi raportoin­tikausi antaa näin ollen kattavampaa kuvaa Keliberin toimista ja vaikutuksista. Jatkossa tavoitteemme on raportoida vastuullisuustyöstä vuosittain.

Keliber Sustainability Excellence -ohjelmamme kuvaa vastuullisuustyömme pääteemat, tavoitteet ja mittarit. Ohjelma perustuu vuoden 2019 keväällä tehtyyn olennaisuusanalyysiin, joka on toteutettu Global Reporting Initiativen (GRI) ohjeistusta soveltaen.

Kehitämme Keliberin yritysvastuu­raportointia sidosryhmien ja yhtiön tarpeiden mukai­sesti. Seuraamme yritysvastuuraportoinnin ohjeistojen ja sääntelyn kehittymistä.

Raporttia koskevat kysymykset ja tiedustelut pyydämme lähettämään osoitteeseen Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.