Projektijohtaja Heikki Pekkarinen

Heikki aloitti Keliberissä projektijohtajana tammikuussa 2021.

Mikä sai sinut hakemaan Keliberille?

Kun tilaisuus tuli, innostuin heti mahdollisuudesta osallistua kokonaan uuden liiketoiminnan luomiseen Suomeen. Se on todella mielenkiintoista ja haastavaa, samoin kuin akkuklusterissa työskentely. Toki sitä on myös suuren teollisuusprojektin vetäminen, josta minulla on runsaasti aiempaa kokemusta.

Minkälaista oli tulla töihin Keliberille?

Olihan se normaalista poikkeavaa johtuen koronatilanteesta. Olen toistaiseksi käynyt toimistolla vasta kaksi kertaa, koska työt tehdään etänä. Vastaanotto Keliberissä oli joka tapauksessa mukava, ja asiat lähtivät rullaamaan leppoisasti eteenpäin, vaikka tehtävää onkin paljon.

Mikä on yllättänyt sinut Keliberillä?

En tiedä onko mikään varsinaisesti yllättänyt, mutta (vielä toistaiseksi) pienen työporukan yhteisöllisyys, asioiden mutkaton hoitaminen ja ”kyllä hoituu”-asenne on ollut havaittavissa.

Ihmiset tuntevat toinen toisensa. Kaikki hoituu suhteellisen näppärästi ilman isompaa byrokratiaa ja vastauksia kysymyksiin tippuu kuin apteekin hyllyltä.

Minkälaisena työnantajana näet Keliberin tulevaisuudessa?

Keliber on kiinnostava työnantaja, jolla on hyvin haastava projekti meneillään. Yhtiö on hyvässä asemassa, jossa se voi osallistua Suomen akkuklusterin kehittämiseen ja sitä kautta vaikuttaa ilmastonmuutoksen hillintään. Jos on kiinnostunut suuresta teollisuusprojektista ja sen jälkeen akkukemikaalin valmistuksesta, antaa työskentely Keliberillä molempiin hyvät mahdollisuudet.