Keliber Facebookissa

Avoimet työpaikat

Tulemme tulevaisuudessa tarjoamaan mahdollisuuksia eri alojen asiantuntijoille ja osaajille.

Tulemme työllistämään erityisesti geologeja, prosessiteollisuuden ammattilaisia ja ympäristöalan osaajia.

Näiltä sivuilta löydät meillä avoimena olevat työpaikat.

Avoimet työpaikat

Liikkuminen sähköistyy ja yhä suurempi osa energiasta tuotetaan uusiutuvista lähteistä. Litiumista on tullut tärkeä osa arkeamme. Me tarjoamme sinulle harvinaisen mahdollisuuden olla perustamassa Suomeen litiumkaivosta ja -tuotantolaitosta. Pääset vaikuttamaan yritykseen jo alkumetreiltä ja tuomaan panoksesi koko yrityksen toimintaan. Tule mukaan litiumtalouteen!

Haemme osaajia vakituisiin työsuhteisiin

Rikastamonpäällikkö

Tulet vastaamaan rikastamon toiminnan ja tuotannon suunnittelusta sekä toimimaan esimiehenä tuotannonesimiehille ja operaattoreille. Vastuullasi on rikastetuotanto ja siihen liittyvät tehtäväkokonaisuudet, kuten rikastamon turvallisuus-, laatu- ja ympäristöasiat yhdessä ympäristöpäällikön kanssa. Raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi tuotantolaitoksen rakentamisesta tai suunnittelusta ja laajojen projektien johtamisesta. Lue lisää ja hae paikkaa alla olevasta linkistä

Rikastamonpäällikkö

Business controller

Business controllerina tehtäviisi kuuluu yhtiön budjetti- ja ennusteprosessin sekä muiden talouden seurantaan ja analysointiin liittyvien tehtävien sekä liiketoiminnan raportoinnin toimintatapojen ja prosessien kehittäminen. Lisäksi tuotat ja analysoit taloudellista tietoa sekä sisäisen että ulkoisen raportoinnin tarpeisiin. Tehtävässäsi raportoit suoraan yhtiön talous- ja rahoitusjohtajalle.

Toivomme, että sinulla on ainakin viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta vahvaa tietoteknistä osaamista (Excel ja taloushallinnon tietojärjestelmät) ja erityisesti kokemusta ja kiinnostusta taloushallinnon järjestelmien kehitysprojekteihin. Lue lisää ja hae paikkaa alla olevasta linkistä.

Business controller