Keliber Facebookissa

Avoimet työpaikat

Keliber on suomalainen kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa muun muassa sähköautojen akuissa käytettävää litiumhydroksidia kasvavan akkumarkkinan tarpeisiin. Tavoitteenamme on olla Euroopan ensimmäinen akkulaatuista litiumhydroksidia omista malmivaroista tuottava yhtiö.

Toimintamme edistää liikenteen sähköistymistä, millä on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Kestävä kehitys ja turvallisuus ovat myös kaiken oman toimintamme lähtökohta. Sitoudumme pitämään toimintamme vaikutukset ympäristöön mahdollisimman pieninä käyttämällä luonnonvaroja tehokkaasti. Keliberin keskeisiä arvoja ovat innovatiivisuus, kehittyminen ja kehittymisen halu sekä avoimuus ja rehellisyys.

Haluatko osaksi ainutlaatuista menestystarinaa? Sinulla on nyt mahdollisuus olla mukana rakentamassa Suomeen uutta kansainvälistä kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiötä.

Avoimet työpaikat

PROJECT CONTROLLER

Tehtävässä vastaat litiumprojektin suunnittelu- ja rakennusvaiheen kustannus- ja aikatauluseurannasta sekä raportoinnista. Olet tukena eri toimintojen numeroiden, dokumenttien ja raporttien hallinnassa, mutta avaat myös niiden merkitystä ja vaikuttavuutta liiketoiminnan kannalta. Lisäksi toimenkuvaasi voi kuulua myös muita avustavia tehtäviä ja työnkuvasi muotoutuu pidemmällä aikavälillä vahvuusalueidesi mukaan.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa esimerkiksi rakennustoimialalta tai tuotantotalouden parista. Edellytyksenä on suomen ja englannin kielitaidot, muusta kielitaidosta on etua. Olet mahdollisesti toiminut rakennusprojekteissa työmaainsinöörin tai projekti-insinöörin käytännön tehtävissä.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Hallitset hyvin nykyaikaiset projektin hallintatyökalut ja olet innokas ottamaan käyttöön uusia tietoteknisiä ratkaisuja. Olet analyyttinen ja osaat toimia painetilanteissa monien kiireellisten asioiden kanssa joustavasti ja hyvin organisoiden.

Litiumprojektimme tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden olla mukana uuden ja ainutlaatuisen tuotantolaitoksen ja kaivoksen perustamisessa ja kehittämisessä. Tule mukaan osaksi huipputiimiä!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla MPS konsultti Riikka Vaaraniemelle (5.8. alkaen) p. 040 5575 353. Täytä hakulomake palkkatoiveineen 11.8.2019 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Hae Project Controlleriksi Keliberille

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ

Saat vastuullesi tehtaan rakennus- ja suunnitteluvaiheen hankinnat yhdessä suunnittelun, tuotannon ja hankintaorganisaation kanssa. Hankintaryhmän lisäksi olet aktiivisesti projektin tukena aina loppuselvitykseen asti. Olet myös kehittämässä hankinnan strategiaa, prosesseja ja raportointia. Etsit aktiivisesti uusia toimijoita kansainvälisesti ja kehität yhteistyömalleja toimittajien kanssa. Osallistut myös tarvittaessa toimittaja-arviointeihin.

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä kokemusta ja näyttöjä rakennusalan hankintatehtävistä. Tunnet alalla käytettyjä sopimus- ja toimintamalleja myös kansainvälisesti. Olet mahdollisesti työskennellyt prosessiteollisuuden rakennushankkeissa. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin ja saksan kielitaidoista on etua.

Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, analyyttista työskentelyotetta ja mielellään kokemusta myös esimiestyöstä. Hallitset kokonaisuuksia ja ymmärrät eri osa- alueiden vaikuttavuutta isommassa mittakaavassa.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana rakentamassa Suomeen uutta kansainvälistä kaivos-ja kemianteollisuuden yhtiötä. Pääset osaksi osaavaa huipputiimiä ja vaikutat yrityksen toimintamalleihin ja käytäntöihin heti alkumetreiltä. Toimipaikkasi on pääsääntöisesti Kokkolassa.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla MPS-konsulteille Veli-Antti Vasela p. 040 029 4433 (30.6. asti tai 1.-2.8.) tai Minna Moilanen p. 040 849 6215 (1.7.- 12.7.). Täytä hakulomake 4.8.2019 mennessä.

Hae hankintapäälliköksi Keliberille

PROJEKTIKOORDINAATTORI

Pidät työn monipuolisuudesta ja ihmisten kohtaamisista. Organisoit kokouksia, koulutuksia sekä erilaisia tapahtumia. Laadit muistioita, dokumentteja sekä raportteja sisäiseen ja ulkoiseen viestintään. Toimit yhteyksien rakentajana eri sidosryhmien välillä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muusta kielitaidosta on etua. Hallitset erilaisia ohjelmistotyökaluja ja uudet järjestelmät ovat sinulle helppoja ottaa käyttöön. Sinulla on mahdollisesti kokemusta projektityöskentelystä sekä taloustietojen raportoinnista ja seurannasta. Toimipaikkasi on pääsääntöisesti Kokkolassa.

Jos koet paikan omaksesi ja haluat olla osa ainutlaatuista menestystarinaa, niin tule joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Heidi Takala puh. 040 076 1070 (12.7. asti), Riikka Vaaraniemi puh. 040 557 5353 (5.7. asti) sekä Veli-Antti Vasela puh. 040 029 4433 (1.–2.8.). Täytä hakulomake 4.8.2019 mennessä.

Hae projektikoordinaattoriksi Keliberille