Litiumhydroksidi

Keliber tarjoaa tulevaisuudessa litiumhydroksidia erityisesti voimakkaasti kasvavien litiumakkumarkkinoiden tarpeisiin. Yhtiön akkulaatuista litiumhydroksidia voidaan käyttää mm. sähköistyvän liikkumisen (sähkö- ja hybridiautot) ja energian varastointiin tarkoitettujen akkujen valmistuksessa.

Tiedustelut ja lisätiedot

Onko sinulla kysyttävää? Haluatko puhua asiantuntijallemme? Ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme tai lähetä yhteydenottopyyntösi täyttämällä alla oleva lomake. Asiantuntijamme ottaa sinuun mielellään yhteyttä.

Antamasi tiedot tallennetaan turvallisesti järjestelmäämme, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Tietoja ei käytetä muuhun kuin ilmoitettuun tarkoitukseen.

Myyntijohtaja

Markus G. Spiess

+49 172 2106290

Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

Tuotannon sivuvirrat

Litiumhydroksidin tuotantoprosessi tuottaa sivuvirtana analsiimihiekkaa ja spodumeenimalmin rikastusprosessi kvartsimaasälpähiekkaa.

Analsiimilla on potentiaalisia käyttökohteita muun muassa rakennus- ja keramiikkateollisuuden materiaalina, kuten esimerkiksi lisäaineena sementin ja betonin valmistuksessa. Analsiimin muita potentiaalisia käyttökohteita ovat myös keraamisten tiilien valmistus sekä käyttö lisäaineena asfaltin valmistuksessa.

Kvartsimaasälvällä on potentiaalia käytettäväksi erilaisina täytteinä, kuten esimerkiksi asfalttipäällysteiden ja betonipinnoitteiden täytejauheena.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään tutkimus- ja kehitysyhteistyötä tuotannon sivuvirtojen tuotteistamiseksi, ota yhteyttä asiantuntijaamme.

T&K-päällikkö

Pekka A. Tanskanen

+358 (0)44 334 4938

Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet