12.12.2018 | Company Announcement / Press release
Keliber ja Ahola Transport sopimukseen logistiikkakokonaisuuden selvittämisestä

Keliber Oy (”Keliber”) ja Oyj Ahola Transport Abp (“Ahola Transport”) ovat solmineet sopimuksen Keliberin litiumprojektin logistiikan kokonaisratkaisun selvittämisestä.

Keliber ja Ahola Transport ovat tehneet sopimuksen tavoitteenaan analysoida ja selvittää yhteistyössä Keliberin akkulaatuisten litiumkemikaalien tuotantoon tähtäävän projektin logistiikan kokonaisratkaisua. Sopimus käsittää eri logistiikkaratkaisujen arvioinnin kaivostoiminnasta tuotekuljetuksiin ja ohjauspalveluihin. Toimittajavalinnat logistiikan eri osa-alueille tehdään selvitystyöhön perustuen myöhemmin.

”Olemme tyytyväisiä, että olemme saaneet kokeneen, moderneja ja kestävän kehityksen mukaisia palveluja kehittävän logistiikkakumppanin valmistelemaan meidän litiumprojektiamme. Uskomme, että yhdessä Ahola Transportin kanssa löydämme tehokkaat, turvalliset ja kestävät ratkaisut meidän litiumkaivos- ja litiumkemikaalituotantomme kuljetuksiin,” toteaa Keliberin toimitusjohtaja Pertti Lamberg.

”Ahola Transport on erittäin tyytyväinen yhteistyön aloittamisesta. Pitkäaikainen kehitystyömme digitaalisten ohjausjärjestelmien ja optimoitujen palveluiden kehittämisestä sekä yhteistyö strategisen kumppanimme Scania Mining kanssa ovat avuksi tehokkaan ja turvallisen logistiikkakokonaisuuden suunnittelussa”, toteaa toimitusjohtaja Hans Ahola.

Lisätietoja:

Pertti Lamberg, toimitusjohtaja, Keliber Oy, puh. 050 5991 189

Hans Ahola, toimitusjohtaja, Oyj Ahola Transport Abp, puh. 044 4494 000


12.12.2018 / Keliber Oy


← Kaikki tiedotteet ja julkaisut

Raportit ja julkaisut