2.5.2019 | Company Announcement / Press release
Kai Helkiö Keliberin rakennusprojektin johtajaksi

Kai Helkiö (rkm) on nimitetty Keliber Oy:n litiumhankkeen rakennusprojektin johtajaksi. Helkiö vastaa rakennusprojektin organisoinnista, keskeisistä toimittajavalinnoista, rakennusprojektin aikataulusta sekä rakennusprojektin turvallisuus- ja ympäristöasioista. Helkiö aloittaa tehtävässä 1.6.2019. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Pertti Lambergille.

Helkiöllä on pitkä kansainvälinen kokemus rakennusprojektien johtamisesta. Hän on työskennellyt aiemmin projektijohtajan ja projektipäällikön tehtävissä muun muassa Lemminkäisen, Lemcon Asian, LEC Networksin, NCC Finland Oyj:n, Huawei Finlandin sekä saksalaisen Ed. Zueblin Ag:n palveluksessa. Hän siirtyy Keliberin litiumhankkeen rakennusprojektista vastuussa olevaksi johtajaksi Skanska Oy:n Assi-sairaalahankkeen riskienhallintapäällikön tehtävästä.

"Toivotan Kain lämpimästi tervetulleeksi yhtiöön. Hänellä on laaja kokemus rakennusprojektien menestyksellisestä vetämisestä. Olen varma, että Kai antaa vahvan panoksen yhtiön litiumprojektin toteutukseen", Keliber Oy:n toimitusjohtaja Pertti Lamberg sanoo.

Lisätietoja:

Pertti Lamberg, toimitusjohtaja, Keliber Oy, puh. 050 599 1189


2.5.2019 / Keliber Oy


← Kaikki tiedotteet ja julkaisut

Raportit ja julkaisut